Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubijeno dijete

Potresna ispovijest susjeda: ''Sjekira je ženi bila zabijena u glavu, a baka je držala krvavo dijete''

Stravično ubojstvo potreslo je Zagrepčane u srijedu navečer. Muškarac je sjekirom napao ženu, teško je ozlijedio te ubio dijete koje je držala u rukama.

Doznajemo detalje stravičnog napada u zagrebačkim Kozari putevima. Kako nam kazuju susjedi nesretne obitelji, svađa je počela još tijekom poslijepodneva, a muškarac, koji nije živio u toj kući, vratio se navečer, kada su čuli vrisku i zapomaganje upomoć. Izletjeli su na ulicu u trenutku kad je muškarac već uletio u auto i pobjegao.

U kući na katu, kažu, "sve je bilo puno krvi, sjekira je ženi bila zabijena u glavu, a baka je držala krvavo dijete. Hitna pomoć došla je vrlo brzo te su ih odveli."

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Kozari putevima - 5 STRAŠAN ZLOČIN FOTO Pogledajte mjesto stravičnog zločina u Zagrebu: Ubijena jednogodišnja djevojčica

Pročitajte i ovo Ulica u kojoj je muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici - 1 Napad sjekirom Ubio dijete pa nazvao brata svoje bivše: "Ili se sam ubij ili ću te ja"

Od susjeda doznajemo da je muškarac bio ljubomoran te da dijete nije bilo njegovo. Sjekiru je navodno uzeo iz garaže u prizemlju kuće i na katu napao ženu, koja je u tom trenutku držala djevojčicu u rukama. "Sve je bilo puno krvi, susjedi su pokušali pomoći, brzo je došla hitna i odveli su ih", govore nam potreseno.

Muškarca su u bijegu slijedili stanovnici Kozari puteva, a na njega je kasnije naletio automobil i usmrtio ga. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene