Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajci ga pretukli pred djecom nakon što je već bio svladan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Folnegovićevom naselju u Zagrebu došlo je sinoć do sukoba između policije i muškarca koji je prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira. Nakon što je izgrednik svladan, policajci su ga nastavili tuči pred djecom sve dok susjedi nisu počeli protestirati.

Nakon što je, prema neslužbenim informacijama, pri pokušaju privođenja muškarac na službenu osobu nasrnuo nožem, stiglo je pojačanje i izgrednik je svladan. 

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

No, svjedoci tvrde da je muškarca, kada mu je već bio oduzet nož, više od pet službenih osoba nastavilo tući iako je bio vidno ošamućen i ležao na podu u lokvi krvi. Tvrde također da je imao ozljedu na glavi.

Prema riječima njegove supruge, koja nije željela otkriti svoj identitet, sve se odigralo pred očima njihovo dvoje djece u dobi od 4 i 7 godina.

Cijelo je susjedstvo, kaže ona, u nevjerici gledalo premlaćivanje, nakon što je izgrednik već svladan. Udarci su prestali tek nakon što su susjedi i obitelj počeli ozbiljno protestirati. 

- S prozora su ljudi, a i mi s klupice, počeli vikati i tada su prestali i digli su ruke u zrak, priča supruga.

- Dok su dva policajca sjedila na njegovim leđima, ostali su ga mlatili kundacima po glavi i leđima. Taj tupi zvuk
udaraca u glavu mi je bio cijelu noć u glavi. Mi koji smo gledali s prozora smo zavikali da ga prestanu više
tući i kada je vođa ekipe primjetio da ima previše ljudi uokolo, onda je jednog policajca odmaknuo par metara i smirivao ga, ispričao nam je u e-mailu jedan čitatelj (podaci poznati redakciji), koji naglašava da je intervencija policije protiv izgrednika bila potpuno opravdana. 

Posebno je pohvalio policajca koji je pregovarao s izgrednikom da preda nož, no sila koja je nakon toga uslijedila od strane drugih policajaca, kaže čitatelj, bila je više nego neprimjerena.

Muškarca je Hitna pomoć prevezla bolnicu iz koje je otpušten tijekom prijepodneva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene