Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe ozlijeđene

Nesreća kod Karlovca: Nakon sudara planuli kamioni, jedan vozač poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva kamiona i osobno vozilo zahvaćeni su požarom na državnoj cesti D 1 kod Karlovca, a vozač jednog kamiona je poginuo dok je još dvoje ljudi ozlijeđeno.

Jučer, oko 21.30 sati na državnoj cesti D-1 u naselju Cerovac Vukmanićki dogodila se prometna nesreća dok je 33-godišnjak iz Zagreba upravljao teretnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru juga.

>> VIDEO Poginuo pri padu s motora: Vozio preko 450 km/h!

Zbog još neutvrđenih razloga, teretno vozilo je prešlo na suprotni kolnički trak te direktno udarilo u teretno vozilo s prikolicom splitskih registracija.

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Prilikom sudara na oba vozila izbio je požar, kojeg su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Karlovac.

Vozač koji je skrivio nesreću izašao je iz kamiona i krenuo spašavati ljude koji su stradali. Na suvozačkom mjestu drugog kamiona primijetio je djevojku u plamenu. Izvukao ju je na sigurno prije eksplozije koja je zapalila obje kabine.

Vozač tog kamiona na mjestu je preminuo, a djevojka je primljena u opću bolnicu u Karlovcu gdje se bore za njezin život. Identificirana je iako je 90% tijela pod opeklinama visokog stupnja. 33-godišnji vozač drugog teretnog vozila lakše je ozlijeđen.

Promet je na državnoj cesti D-1 još uvijek u prekidu, te se za osobne automobile odvija zaobilazno. Materijalna šteta je veća od 100.000 kuna. U cilju utvrđivanja uzroka ove prometne nesreće nastavlja se s kriminalističkim istraživanjem.

U policiji kažu da je promet bio u potpunom prekidu od nesreće tako da su se s obje strane kod Cerovca Vukmaničkog formirale kolone teretnih vozila, a osobna su vozila preusmjeravana lokalnim prometnicama preko Ladvenjka. Vatrogasci duže vremena vozilima u plamenu nisu moglo ni prići, no u 22.20 sati, požar je uglavnom ugašen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene