Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan sudar kod Vinkovaca

Vozač na mjestu poginuo, suputnik preminuo u bolnici, pet osoba teško ozlijeđeno

Policija, arhiva (Foto: Pixell)
Policija, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
58-godišnji vozač iz Ivankova poginuo je, a šest je osoba ozlijeđeno u sudaru dvaju automobila u srijedu oko 16:35 između Jankovaca i Srijemskih Laza na vinkovačkom području.

Kasnije navečer u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci preminuo i 64-godišnjak iz Ivankova, putnik u Citroenu vinkovačkih registracija u vlasništvu poginulog 58-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Tomislav Nikolić imao prometnu nesreću Tomislav Nikolić Bivši predsjednik Srbije imao je prometnu nesreću Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Do prometne nesreće došlo je nakon što je 58-godišnjak iz Ivankova, vozeći iz Tovarnika prema Vinkovacima, počeo pretjecati dva teretna vozila, a u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je osobni automobil "Chevrolet", vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Đeletovaca.

Putnik u Citroenu, 27-godišnjak iz Ivankova, teže je ozlijeđen, kao i vozačica Chevroleta, 21-godišnjakinja iz Đeletovaca .

Teže su ozlijeđeni i putnici u Chevroletu, 42-godišnjak i 78-godišnjakinja iz Đeletovaca, a 47-godišnjak iz Đeletovaca, također putnik u Chevroletu, lakše je ozlijeđen.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene