Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Struja ga udarila i bacila sa stupa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnik "Janafa" teško je ozlijeđen nakon što ga je na stupu na kojem je radio udarila struja, te je pao s pet metara visine.

Nesreća se dogodila oko 11 sati i 30 minuta u trafostanici između Novog Sela i Orišja, u općini Bosiljevo, a radnik je hitno prevezen u karlovačku bolnicu, gdje su mu evidentirane teške tjelesne ozlijede i trenutno se nalazi u šok sobi. 

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Potvrđeno za Dnevnik Nove TV Turudić pred saborskim Odborom za pravosuđe nije rekao istinu: Iz slučaja svog bratića izuzeo se kasnije nego što je tvrdio Slika nije dostupna Kod Bosiljeva Automobil sletio s autoceste i udario u stup, jedna osoba poginula

- Doživio je strujni udar uzrokovan visokonaponskom mrežom. Kako je bio na stupu, pao je, uslijed čega je zadobio potres mozga. Kod nas je dovezen u šokiranom stanju, provedene su sve mjere i obrađen je od strane kirurga, interniste, kardiologa i momentalno se nalazi u Jedinici intenzivnoga liječenja, potvrdio je šef kirurgije dr. Zlatko Grbačić.

Nesretni radnik je pri svijesti i, iako mu je stanje teško, trenutno je izvan životne opasnosti, naglasio je dr. Grbačić.

- On je sada pri svijesti, kontaktibilan, ali zahtijeva intenzivno praćenje. Uz zadobivene povrede, zadobio je i opekotine po licu i tijelu. Za sad je stanje pacijenta stabilno, pratimo ga i kvalificirano kao tešku tjelesnu ozljedu, ali pacijent momentalno nije životno ugrožen, istaknuo je dr. Grbačić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene