Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OZLIJEĐENO VIŠE LJUDI

Stravična nesreća u Donjoj Stubici: Automobil preletio prugu i zabio se u autobus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je za Dnevnik.hr potvrdio Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske, nesreća se dogodila kod pružnog prijelaza, točno nasuprot bazena na Topličkoj cesti. Težina ozljeda osoba koje su stradale u nesreći još nije poznata.

U subotu kasno popodne, oko 17:30, u Donjoj Stubici sudarili su se osobni automobil i autobus, pri čemu je ozlijeđeno više ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Kako je za Dnevnik.hr potvrdio Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske, nesreća se dogodila kod pružnog prijelaza, točno nasuprot bazena na Topličkoj cesti. Težina ozljeda osoba koje su stradale u nesreći još nije poznata. Policijski očevid je u tijeku, a po njegovu okončanju znat će se više detalja.

Po neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo kad je automobil jureći preletio preko pruge i zabio se izravno u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija objavljeno je kako se liječnici bore za život vozača automobila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene