Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Poznat identitet osobe koja je izgubila život u tragediji kod Karlovca? "Dovezao se 20-ak metara od zadnje kuće i tu je auto planuo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je osoba stradala i koji je točan uzrok požara na automobilu utvrdit će očevid. Lokalni mediji pišu da je riječ o 50-godišnjem muškarcu iz mjesta Ladvenjak.

Karlovačka policija noćas je u 4:27 sati primila dojavu da je na lokalnoj cesti na području Vukmanića izgorio osobni automobil marke Opel, karlovačkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić propucani automobil Turudiću vraćeno vozilo, očevid je gotov: "To je službeni kalibar jugomilicije" Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Požar su ugasili vatrogasci, koji su potom u vozilu uočili tijelo. 

Kako doznaje Radio Mrežnica, u izgorjelom automobilu bio je 50-godišnji muškarac iz Ladvenjka, mjesta desetak kilometara udaljenog od Vukmanića.

Kako pišu lokalni mediji, izgorjelo vozilo nalazilo se na mjesnoj cesti, na laganoj nizbrdici na kraju sela. "Dovezao se 20-ak metara od zadnje kuće u selu i tu je planuo", piše Radio Mrežnica. Policija je vozilo prekrila najlonom.

Kako je muškarac stradao i koji je točan uzrok požara na automobilu utvrdit će se očevidom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene