Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stara Gradiška

Pas istrčao na ulicu i ugrizao ženu dok je gurala bicikl, ozlijeđena je i prevezena u bolnicu

Opasan pas, ilustracija (Foto: Getty)
Opasan pas, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty
U srijedu je u Staroj Gradiški pas istrčao iz dvorišta na ulicu i ugrizao ženu koja je prolazila. Policija je prekršajno prijavila 47-godišnjakinju, vlasnicu psa.

Na području općine Stara Gradiška, u srijedu oko 11 sati, iz jednog dvorišta istrčao je pas te ugrizao 74-godišnjakinju koja je prolazila ulicom gurajući bicikl. 74-godišnjakinja je prilikom napada psa ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija provodi mjere opreza U Slavoniji prijavljen svećenik iz Tanzanije? Sumnjiče ga da je spolno zlostavljao djevojčicu (14), on tvrdi: "Namještaju mi zbog boje kože" Policija, ilustracija (Foto. Pixsell,Hrvoje Jelavic) Određen mu istražni zatvor Kakva će to tek kazna biti: Pijan bez dozvole udario pješaka pa divljao autocestom u suprotnom smjeru i izazvao prometnu nesreću

Na mjesto događaja izašli su policija i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su ozlijeđenu 74-godišnjakinju prevezli u Opću bolnicu "Nova Gradiška" na daljnje liječenje.

Policija je utvrdila da je pas bio čipiran te da je vlasnica psa 47-godišnjakinja. Protiv nje podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene