Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Splitu

Teško ozlijeđena djevojka ničeg se ne sjeća, osumnjičenom određen istražni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je silovao djevojku u Podstrani. Određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

'Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Sumnjiči se da je 16.studenog 2012. na širem splitskom području počinio kazneno djelo protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa kojim je prouzročena teška tjelesna ozljeda na štetu 20-godišnjakinje. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku', izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju Ilustracija gnjusan zločin Zatočili i silovali djevojčicu na vrhu zgrade u Dalmaciji, prijetili su da će je baciti: Poznato kolike su kazne dobili

Osumnjičenik je ispitan od strane zamjenika splitskog Županijskog državnog odvjetnika te je sucu istrage predloženo da ga se zadrži u istražnom zatvoru u trajanju od mjesec dana kako ne bi utjecao na svjedoke. Sudac istrage to je prihvatio.

Djevojka je na jedinici intezivnog liječenja u splitskoj bolnici, i stanje joj je, nakon što je u subotu popodne skinuta s respiratora stabilno, doznaje Slobodna Dalmacija. Probudila se u subotu ujutro, no policiji nije mogla ništa reći o okolnostima događaja jer se nije ničega mogla sjetiti, piše list.

Neslužbeno se doznaje kako je dvadesetogodišnjakinja u petak navečer bila na zabavi s petoricom svojih kolega s fakulteta u jednom stanu u Podstrani. Što se točno s djevojkom događalo za sada se ne može doznati.

>> Zagreb: U stanu u Prečkom pronađen mrtav muškarac

Sva petorica studenata iste su večeri privedeni u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je utvrđeno da je samo jedan dvadesetogodišnjak počinio silovanje, te je predan pritvorskom nadzorniku. Netko od prisutnih na zabavi pozvao je Hitnu pomoć koja je djevojku odvezla u bolnicu gdje su joj se borili za život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene