Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za počiniteljima

Split: Mladića ustrijelili u nogu kroz unutarnji prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Marulićevoj ulici u Splitu iz vatrenog je oružja ranjen 26-godišnjak.

Sinoć je u Marulićevoj ulici u Splitu, nešto prije ponoći, ozlijeđen 26-godišnjak. Naime, mladić se nalazio u stanu, u kojem je i zadobio ozljedu, kada je iz vatrenog oružja prostrijeljen u nogu.

>>
Napad na policiju u Vukovaru: Ozlijeđena tri policajca!

Metak, piše Slobodna Dalmacija, nije, kako se isprva mislilo, ispaljen izvan zgrade s nekog platoa ili otvorene površine, već je onaj tko je pucao ušao u zgradu, popeo se unutarnjim stepenicama i pucao kroz unutarnji prozor koji se vidi sa stepeništa. Mladić je pogođen u potkoljenicu i pružena mu je liječnička pomoć. Njegove su ozljede okarakterizirane kao lakše.

Kako se doznaje iz PU splitske, u svezu s ovim slučajem se dovodi dvije osobe te je u tijeku potraga za njima. Neosporno je utvrđeno, piše Slobodna Dalmacija, da se ranjeni i dvojac za kojim se traga dobro poznaje i da ranjavanje očigledno nije plod slučajnosti, nego njihovih neraščišćenih odnosa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene