Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napala ih skupina od 10-ak osoba

Napad na policiju u Vukovaru: Ozlijeđena tri policajca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas, poslije ponoći, tri su vukovarska policajca fizički napadnuta u središtu grada.

U Strossmayerovoj ulici u Vukovaru, noćas oko 2:30 sati prilikom legitimiranja skupine mladića fizički su napadnuta trojica policajaca, doznaje se u vukovarsko-srijemskoj policiji.

U kratkom priopćenju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske navodi se kako je policiji dojavljeno da skupina osoba u Vukovaru, u Strossmayerovoj ulici, remeti javni red i mir, a kada su policajci pristupili grupi mladića radi legitimiranja, fizički su napadnuti.

>> Kolona prosvjednika u Vukovaru

'Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je osam osoba koje su s područja grada Osijeka. Radi se o osobama mlađe životne dobi od 19 do 24 godine', stoji u policijskom priopćenju. Istraga je u tijeku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje

Neslužbeno se doznaje kako je istragom obuhvaćeno više osoba koje su iz Osijeka u Vukovar došle gledati nogometnu utakmicu između Srbije i Hrvatske, koja je sinoć odigrana u Beogradu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene