Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sotin: Za ubojstvo starice osumnjičen unuk?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo 82-godišnje M.G., čije je tijelo rano jutros nađeno u obiteljskoj kući u kojoj je živjela u vukovarskom prigradskom naselju Sotinu, policija sumnjiči 24-godišnjeg muškarca koji je tijekom dopodneva i uhićen.

Prema podacima policije, starica je ubijena udarcima oštrim predmetom po glavi. Osoba koja se sumnjiči za ubojstvo, policiji je poznata od prije po počinjenju kaznenih dijela, rekao je Janić.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Neslužbeno se doznaje kako se za ubojstvo M.G. sumnjiči njezin unuk, 24-godišnji S.V., koji je s ubijenom živio u zajedničkom domaćinstvu, a policiji je poznat zbog povezanosti s konzumiranjem i preprodajom droge. Pretpostavlja se da je motiv ubojstva bilo koristoljublje.

U tijeku je kriminalistička obrada nakon koje se očekuje privođenje osumnjičenika u istražni centar Županijskog suda u Vukovaru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene