Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo zbog parkinga

Solin: Pritvoren muškarac koji je ubio susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu donio je odluku o pritvoru za 49-godišnjeg muškarca iz Mravinaca kod Solina osumnjičenog za ubojstvo 44-godišnjaka, potvrđeno je to i službeno iz splitske policije.

Osnovano se sumnja kako je 49-godišnjak iz pištolja browing, 9 milimetara, kojeg nelegalno posjeduje, u subotu oko 18 sati nakon kraće verbalne prepirke sa dva metka u prsa iz neposredne blizine ubio svog susjeda (44) pred njegovim kućnim pragom.

Pročitajte i ovo Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking Ilustracija Veliki problem Cijene parkirnih mjesta i garaža u Zagrebu brutalno rastu: Iznosi graniče sa zdravim razumom

Dežurnom istražnom sucu osumnjičeni nije želio davati detaljniju obranu samo je kratko rekao da sa 44- godišnjim susjedom prije tog kobnog događaja nije imao nesuglasica, no toga su se dana posvađali oko parkinga, doznaje se na sudu.

>> Mravinci: Susjeda je ubio iz nelegalnog pištolja

>> Split: Ubojstvo zbog parkirnog mjesta

Neslužbeno se doznaje i kako je uhićeni 49-godišnjak sucu kazao da je zapucao u samoobrani i to nakon što je 44-godišnjak na njega bacio sjekiru. Pritvoren je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. I sam je u sukobu od sjekire zadobio ozljede na licu zbog kojih mu je pružena pomoć u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene