Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubili kobilu i ždrijebe

Šokantno otkriće u Zadru: Silovatelji maloljetnice zlostavljali i životinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slučaju brutalnog silovanja maloljetnice koje je nedavno šokiralo Zadar otkrilo se da su dvojica od petorice nasilnika prije pola godine imali drugih problema sa zakonom.

Dvojica silovatelja maloljetne Zadranke prije pola godine na Velebitu su ubili i rasporili bređu kobilu. Ždrijebe su ostavili da ugine, a kobilu su dokrajčili pištoljem. Meso su joj isjekli i prodali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

U policiji su ih prijavili samo za krađu mesa, ali ne i za mučenje životinja. O kakvom je zvjerskom iživljavanju nad nesretnom životinjom bilo riječ, potvrdio nam je tada Petar Knežević vlasnik kobile.

>> Zadar: Petorica maloljetnicu prisilili na spolni odnos

'Sumnjao sam da uhodana ekipa kolje konje po Velebitu zbog biznisa, no ovo je prvi put da imam dokaze. U ponedjeljak su mi ubili kobilu dok mene nije bilo. Bila je stara tri godine i bređa. No, to njima nije smetalo pa su je oderali do kosti, a ždrijebe u posteljici bacili su. Ne može to normalan čovjek napraviti', rekao je tada Petar Knežević (37) iz Modriča podno Velebita.

Iako smo odmah nakon informacije o petorici silovatelja koji su na jednoj zadarskoj plaži silovali 17-godišnjakinju, zatražili informaciju jesu li dosad prijavljivani za ikakva kaznena djela, rečeno nam je da nisu prijavljivani.

Nakon novog upita uslijed objave informacije da je dvojac silovatelja sudjelovao i u zvjerskom mučenju kobile, u policiji sada kažu da su samo prijavljeni za krađu mesa. Zadarska policija odbila je komentirati tvrdnju da su namjerno obmanuli javnost tajeći ovu informaciju.

Inače, kako neslužbeno doznajemo, u zadarskom pravosuđu su ostali šokirani time što je policija podnijela kaznenu prijavu zbog spolnog odnosa bez pristanka, a ne zbog silovanja. Maloljetnica je, podsjetimo, nakon zabave otišla sa silovateljima koje nije poznavala otprije prema jednom noćnom klubu gdje su je odbacili u grmlje i zvjerski zlostavljali satima. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene