Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio i bombom

Šok u Baranji: Silovao psa pa prijetio bivšoj da će je ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zločin kakav se ne pamti zapanjio je Baranju. Muškarac je osumnjičen za silovanje psa!

68-godišnji Baranjac izašao je iz zatvora 6. ožujka no policija ga je nakon samo dva dana već ponovno uhitila, piše Glas Slavonije. I to zato što je samo dan nakon izlaska iz zatvora silovao svoju jadnu kujicu. A dan nakon toga uputio se prema domu bivše nevjenčane supruge s namjerom da joj 'presudi'.

Prema neslužbenim informacijama, vikao je na sav glas kako će je ubiti, baciti bombu na nju i ako treba odrobijati za to 20 godina. Mještani koji su to čuli odmah su pozvali policiju pa je muškarac priveden zbog sumnje u kaznena djela prijetnje te ubijanje ili mučenje životinje.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada Pas Lunjo Dobro djelo "Simbol ljudske dobrote": Lunjo se smrzavao na cesti, a onda su prodavačice učinile nešto nesvakidašnje

VIDEO Divljak bejzbolskom palicom premlatio djevojke

Da nije riječ o incidentu već o ustaljenom ponašanju ovog čovjeka, pokazuje i debeli dosje kojega je uspio složiti. Do sada je osuđivan više puta, 37 puta je kazneno prijavljivan, 17 puta prekršajno kažnjavan zbog nasilja u obitelji, a Općinsko državno odvjetništvo je protiv njega pokretalo desetak kaznenih postupaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene