Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U razmaku od 15 kilometara

U dvije nesreće na A3 dvije osobe poginule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod čvora Ivanić Grad u prometnoj nesreći poginula je putnica. Teže je ozlijeđen vozač, a drugi putnik i dijete lakše. Nešto kasnije, također na A3, poginuo je vozač.

Nesreća se dogodila na 65. kilometru autoceste kod čvora Ivanić Grad u smjeru istoka, a iz MUP-a su obavijestili da je oko 5:25 sati u slijetanju vozila i zapaljenju jedna osoba smrtno stradala, dok ih je troje prevezeno u bolnice.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano" Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

>> Građani spašavali finski bračni par, muškarcu nije bilo pomoći

U PU zagrebačkoj za Dnevnik.hr potvrdili kako je smrtno stradala putnica. U nesreći je teže ozlijeđen vozač i još jedan putnik koji su prevezeni u Kliniku za traumatologiju. Osim njih u automobilu je bilo i dijete koje je s lakšim ozljedama prevezeno u KBC Zagreb.

Oko podneva se samo 15 kilometara dalje na autocesti A3 dogodila još jedna prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Očevid je u tijeku. (T.Š. / I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene