Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragično noćno kupanje:

Građani spašavali finski bračni par, muškarcu nije bilo pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Finski državljanin jučer se utopio nedaleko plaže Banje u Dubrovniku. On i supruga krenuli su na noćno kupanje u valovitom moru.

U moru ispred jednog od hotela u blizini plaže Banje oko 2,10 sati noćas je uočen muškarac kako pluta u moru pa je izvučen na obalu, gdje mu je mrtvozornik konstatirao smrt, priopćila je danas Policijska uprava dubrovačko neretvanska.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Obavljenim pregledom tijela, kako navodi policija, nisu pronađeni tragovi nasilja.

Policija je podsjetila kako je noćas oko 1,15 sati zaprimljena dojava da osoba koja se nalazi u moru kod plaže Banje u Dubrovniku traži pomoć pa su policijski djelatnici odmah na mjesto događaja i tamo zatekli skupinu građana, koja je iz mora uspjela spasiti žensku osobu te ju izvukla na obalu.

Muškarac koji je bio zajedno s njom ostao je u moru.

>> FOTO Njemački turist (23) nestao u Dubrovniku

Oko 2,10 sati u moru u blizini plaže Banje uočen je muškarac kako pluta pa je izvučen na obalu, gdje mu je mrtvozornik konstatirao smrt.

Policija je utvrdila kako se radi o dvoje finskih državljana, u dobi od 39 godina, koji su se zajedno kupali na plaži Banje te da ih je more odvuklo od plaže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene