Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećna 4 automobila

Priveden osumnjičeni za podmetanje eskplozivne naprave u Sisku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eksplozivna naprava eksplodirala je tijekom noći u Ulici Tina Ujevića u Sisku. Policija privela muškarca koji je, navodno, svom šefu podmetnuo eksplozivnu napravu pod automobil.

Tijekom noći na parkiralištu u sisačkoj Ulici Tina Ujevića odjeknula je velika eksplodirala. Najvjerojatnije se, kako neslužbeno doznajemo, radi o ručnoj bombi.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

U eksploziji su oštećene četiri automobila koja su se nalazila na parkiralištu ali, na sreću, nitko nije ozlijeđen.

U eksploziji su oštećeni automobili sisačkih registarskih oznaka 'Dacija Duster', 'Citroen C1', 'Opel Cors' i 'Hyundai i30'.

Policijski djelatnici priveli su jednu osobu osumnjičenu za sinoćnje podmetanje eksplozivne naprave pod automobile parkirane u sisačkom stambenom naselju Brzaj.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o djelatniku tvrtke Tehnogradnja, vlasnika Mlađana Miloševića, pod čije je vozilo eksploziv podmetnut. (Agencija VLM/Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene