Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okretanje za 180 stupnjeva

Senj: U prometnoj nesreći poginula žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15,35 sati na državnoj cesti DC 8 u mjestu Ujča kod Senja, poginula je 48-godišnja žena, izvijestila je Policijska uprava ličko-senjska.

Nesreća se dogodila kada je 46-godišnja vozačica iz Senja, upravljajući osobnim automobilom Opel Astra gospićkih registracija, u smjeru Karlobaga, po izlasku iz zavoja prešla na lijevu prometnu traku i okrenula se za 180 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oko 285 KS Nova Opel Astra OPC s 1.6 turbo motorom Slika nije dostupna Praktičnija Astra Opel predstavio karavansku Sports Tourer izvedbu nove Astre

Tada je iz suprotnog smjera naišao osobni automobil Audi A6 gospićkih registracija, kojim je upravljao 26-godišnjak iz Senja, te je bočno udario u prepriječenu Opel Astru.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 48-godišnja suputnica u Opel Astri, a vozačica Opel Astre je lakše ozlijeđena te je prevezena u Klinički bolnički centar Rijeka.

Lakše je ozlijeđena i 30-godišnja suputnica iz osobnog automobila Audi A6. Očevid su obavili policijski službenici PU ličko-senjske koji utvrđuju uzroke teške prometne nesreće. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene