Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zna posao

Seksipilna prevarantica zavela i opelješila još jednu žrtvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivna Martinez-Davis žrtve najprije dobro odmjeri prema tome kako se odijevaju i kakav nakit nose, a zatim se pobrine da završi u njihovoj hotelskoj sobi ili njihovom stanu.

Atraktivna prevarantica, koja je još sredinom rujna zavela i olakšala neimenovanog muškarca za poveći iznos, napokon bi mogla završiti iza rešetaka jer je floridska policija u utorak nakon foto prepoznavanja otkrila njezin identitet.

Pročitajte i ovo Policija Ukrali 13.000 eura Policija zaustavila serijske razbojnike: Koristili plastične pištolje i noževe, prebili i strane radnike Ilustracija Uhićeni su Sve su isplanirali, ukrali auto, krenuli u pljačku, a onda se dogodilo nešto što nisu očekivali

Alexandria Layce Martinez-Davis (24) je muškarcu ukrala Rolexov sat, Guccijeve cipele i dvije tisuće dolara u gotovini, a policijska evidencija je otkrila i to da se i ranije na identičan način ogriješila o zakon.

"Žrtve traži u elitnim klubovima, a izabire ih prema njihovom odijevanju, odnosno nakitu koji nose. Jednom kada se na nekog okomi, upusti se u razgovor i koji sat kasnije nađe u njegovom stanu", izjavio je u utorak kapetan policije u Bal Harbouru Miguel De la Rosa.

De la Rosa nije znao reći da li sa žrtvama i spava, ali su njegove kolege iz Miamija dodale da je u studenom slično prošao i nesretnik iz čijeg je stana išetala oko pet ujutro s dva Rolexova sata vrijedna otprilike 280.000 kuna.

Martinez-Davis je tada uhićena i puštena na slobodu, pa joj sada zbog ponavljanja zločina prijeti višegodišnja zatvorska kazna. 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene