Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OŠTETIO IH ZA 6 TISUĆA EURA

Razotkriven šef vatrogasaca: Podizao novac sa službenog računa, pogledajte na što ga je trošio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Koristeći poslovnu bankovnu karticu javne ustanove u više navrata, šef vatrogasaca podigao je više od 6 tisuća eura koje je iskoristio za vlastite potrebe.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska objavila je da dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnjiči 45-godišnjeg šefa vatrogasaca za kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je, obavljajući dužnost zapovjednika javne ustanove nadležne za vatrogasnu djelatnost, ovlašten za raspolaganje novčanim sredstvima javne ustanove, od 3. siječnja do 25. travnja 2022., korištenjem poslovne bankovne kartice, izdane na njegovo ime, u više navrata na bankomatima dizao gotovinski novac sa žiroračuna javne ustanove, čime je sebi pribavio protupravnu imovinsku korist od 6.383,97 eura", poručeno je iz policije. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obaviješteno i Ministarstvo Ukrao bolnici 2,3 milijuna kuna: Njegova nadređena uočila je nepravilnosti pa su krenuli češljati...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GOSPODARSKI KRIMINAL Lepezom malverzacija oštetio tvrtku za više od dva milijuna kuna: Policija objavila detalje

Taj novac trošio je na osobne potrebe.

Policija je protiv osumnjičenog podnijela kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene