Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijan s nogostupa 'pokupio' tri dječaka, 13-godišnjak preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, koja se kasno sinoć dogodila u Orahovici, u bolnici je preminuo 13-godišnji dječak, dok se za život 11-godišnjaka i 12-godišnjaka liječnici i dalje bore. Oba su dječaka u stanju opasnom za život, potvrdio nam je glasnogovornik PU Virovitičko-podravske Josip Štajdohar.

Kasno sinoć oko 23 sata u Orahovici je 23-godišnji Drago R. pokušavajući zaobići zaustavljeni automobil, zbog neprilagođene brzine i s povećanom količinom alkohola u krvi, izgubio kontrolu nad automobilom, izletio s kolnika i naletio na tri dječaka koji su nakon nogometa sjedili na zidiću pokraj ceste.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Slika nije dostupna Video: Poginuo u sudaru s parkiranim kamionom

Dječaci su hitno prevezeni u Klinički centar u Osijeku, ali je za 13-godišnjaka na žalost bilo kasno. Preminuo je nedugo nakon dolaska u bolnicu.

>> Trogodišnjakinja izašla na cestu pa je pregazio automobil

Druga su dvojica dječaka i dalje kritično, a vozač je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Vozač je zadobio lakše ozljede, no jedan ga je gnjevni mještanin, kada je vidio što je napravio pretukao. Ni seljani ni policija o tome ne žele govoriti.

'Vozač osobnog automobila trenutno se nalazi u općoj bolnici Našice i ima lake tjelesne ozljede', izjavio je Josip Štajduhar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske.

Shrvana obitelj proziva i lošu koordinaciju hitnih pomoći. kažu da im je dugo trebalo da dođu, te da su bili dosta spori na samom mjestu događaja.

Reakciju našičke Hitne nismo uspjeli dobiti. No, za smrt 13-godišnjaka jednako je odgovorno i neučinkovito pravosuđe koje nije davno prije zatvorilo divljaka s podebljim dosjeom zbog sličnih kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene