Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo izazvao tragediju

S nadvožnjaka bacio panj i građevni blok na jureći Passat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suludim ponašanjem u alkoholiziranom stanju, 21-godišnjak je s pješačkog nadvožnjaka iznad autoceste u Bukovlju, pored slavonskog Broda, bacio na kolnik komad drveta te komad siporeksa, građevnog bloka.

Mladić je predmete na autocestu bacio jučer rano ujutro, oko 4,40 sati, baš u trenutku kad je ispod nadvožnjaka prolazio VW Passat BiH registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, prenosi PU brodsko-posavska. U Passatu se s vozačem našlo još i troje putnika, no nitko na svu sreću nije ozlijeđen. Komadi su pali na prednji dio auta te oštetili i donji dio vozila, odnosno podvozje.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Policija spriječila navijački incident na A1 kilometarske kolone FOTO/VIDEO Torcidaši maskirani kacigama izašli na A1: Policija objavila detalje kaosa, pogledajte što su pronašli

Policija je, nakon hitne intervencije, uhitila dvije osobe, među kojima je bio i spomenuti 21-godišnjak. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je mladić bio u alkoholiziranom stanju i da je kriv za incident te da druga osoba nije bila odgovorna za incident. Protiv neodgovornog mladića bit će podnesena kaznena prijava za dovođenje u opasnost života i imovine opće-opasnom radnjom ili sredstvom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene