Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

S groblja u Čakovcu iščupan kip, vrijedno umjetničko djelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na gradskom groblju u Čakovcu netko je od 23. do 25. ožujka s jednog grobnog mjesta iščupao brončani kip, vrijedno umjetničko djelo.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Pročitajte i ovo Krađa na groblju - 3 Ništa nije sveto Šokirana je bešćutnim ponašanjem, netko mjesecima krade s groba njezina sina: "Ako je policija ne može pronaći, neka joj barem bude na sramotu" Kradljivica po grobljima - 3 beskrupulozna kradljivica FOTO Ovo je žena koja krade po grobljima, opljačkala je i grob djeteta: "Došla je bijelim autom"

Na mjesnom groblju u Vratišincu od 26. veljače do 3. ožujka s nekoliko desetaka grobnica ukradene su grobne vaze, svijećnjaci i kipovi od mesinga i bronce.

Trećeg ožujka oko 9 sati policijski su službenici u Mačkovcu zatekli 21-godišnjaka iz Sitnica, 19-godišnjaka iz Hlapićine i maloljetnika iz Pribislavca, koji su u automobilu čakovečkih oznaka vozili nekoliko vreća punih razbijenih vaza i lampiona teških oko 40 kilograma.

S više grobova u Ivanovcu nestale su metalne karike. (Agencija VLM)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene