Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijavica u Slavoniji

Zbog snijega sletjela tri autobusa, osmero putnika u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg i vijavica na istoku Hrvatske stvorili su velike probleme u prometu. Jutros su s ceste sletjela čak tri autobusa, pri čemu je ozlijeđeno osmero putnika.

Ako ste na mjestu događaja, javite nam se s informacijama, snimkama i fotografijama na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica

Osam je osoba ozlijeđeno i primljeno u vinkovačku Županijsku opću bolnicu nakon što je autobus tvrtke Polet jutros malo prije 9 sati sletio s državne ceste D-57 između Nijemaca i Podgrađa u Vukovarsko-srijemskoj županiji, javila je PU vukovarsko-srijemska.

>> Zagrebački učenici noć proveli u autobusu na mađarskoj autocesti

U vinkovačkoj bolnici doznajemo da je jedna osoba dovezena s polomljenim rebrima, dok je ostalih sedam još u obradi, ali su najvjerojatnije prošli s lakšim ozljedama.

Uzrok slijetanju vjerojato je snijeg koji na istoku Slavonije pada neprestano od sinoć i već ga je napadalo 15-ak centimetara.

Autobus sletio i na cesti Klisa-Trpinja

Dnevnik.hr doznaje da je još jedan autobus, u vlasništvu tvrtke Panturist, jutros oko 9:30 sletio s ceste Klisa-Trpinja. Policijski je očevid ondje okončan, ozlijeđenih nije bilo, a putnike je do krajnjeg odredišta odvezao zamjenski autobus.

Prazan bus sletio s ceste na izlazu iz Vukovara

U vukovarsko-srijemskoj policiji su nam potvrdili da je tijekom prijepodnevnih sati autobus tvrtke Čazmatrans Vukovar bez putnika sletio na izlazu iz Vukovara, na cesti prema Osijeku. Vozač je prošao bez ozljeda.

Inače, od sinoć na području Vukovarsko-srijemske županije pada gusti snijeg praćen vijavicom. Iako su ceste prohodne, na mnogim mjestima uslijed vijavice došlo je do stvaranja zapuha te ledenog pokrivača na kolnicima. (D.M./Hina/Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene