Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dvorištu obiteljske kuće

S. Brod: Dječak teško opečen u igri s petardama i benzinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
12-godišnji dječak iz Slavonskog Broda teško se opekao u igri s petardama i benzinom.

'U jednom je trenutku došlo do samozapaljenja prilikom čega je dječak zadobio teške ozljede', potvrđeno je za Dnevnik.hr iz PU slavonsko-brodske.

Pročitajte i ovo Pirotehnička sredstva ususret Nove godine Pirotehnika se prodaje naveliko, a može dovesti do kobnih posljedica: Provjerite tko što smije koristiti i kolike su kazne Ilustracija ovo morate znati Korištenje pirotehnike: Pažljivo proučite datume ako ne želite zaraditi kaznu

Nesreća se dogodila u dvorištu obiteljske kuće u slavonskobrodskom romskom naselju 15 minuta nakon ponoći. Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv djetetove 36-godišnje rođakinje koja živi u istom kućanstvu i koja mu je dala eksplozivne tvari, a potom ga je ostavila bez nadzora.

Teško ozlijeđeni dječak sada se nalazi na odjelu zagrebačke Klaićeve bolnice. 'Dječaku je opečeno oko 60 posto tijela, a opekline su najtežeg stupnja', rekao je specijalist dječje kirurgije u Klaićevoj Zoran Bahtijarević.

Stanje dječaka liječnici trenutno stabiliziraju kako bi ga u popodnevnim satima mogli operirati. Dječak je u neposrednoj životnoj opasnosti, što će potrajati nekoliko idućih mjeseci s obzirom da se radi o teškim opeklinama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene