Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija je lovila

KAOS NA AUTOCESTI A3 Vozila u krivom smjeru, udarila u kamion i sletjela u kanal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč policiji koja ju je slijedila i signalizirala da vozi u krivom smjeru, 36-godišnjakinja je nastavila voziti te je udarila u drugo vozilo i sletjela u kanal.

Vožnjom u krivom smjeru na autocesti A3 36-godišnja Rumunjka u četvrtak je kod Popovače automobilom udarila u kamion i sletjela u kanal, te je zbog zadobivenih teških ozljeda zadržana u sisačkoj Općoj bolnici.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Slika nije dostupna OBAVIJEST HAK-A Vozači, oprez! Na glavnim državnim autocestama zastoji, magla, radovi, prometne nesreće

Sisačko-moslovačka policija u petak je izvijestila kako se Rumunjka od Lipovljana prema Zagrebu zaputila trakom namijenjenom za vozila iz suprotnog smjera, te se nije zaustavila na zvučne i svjetlosne signale koje su joj davali iz policijskog vozila, koje je potom krenuli za njom.

No, ona je kod Popovače svojim automobila udarila u prednji dio kamiona s prikolicom, kojim je iz smjera Zagreba dolazio 22-godišnji državljanin BiH.

Nakon sudara oba su vozila sletjela u kanal te su njihovi vozači prevezeni u sisačku Opću bolnicu. Vozaču kamiona utvrđene su lakše, a vozačici teške ozljede, koje nisu opasne za život, no zadržana je na liječenju.

Nakon njenog otpuštanja iz bolnice policija će u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provesti daljnja istraživanja. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene