Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali im ušteđevinu

Maskirani razbojnici opljačkali i ozlijedili dvoje staraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žrtve su odlučile razbojstvo prijaviti policiji tek u nedjelju, dan nakon što su preživjele veliki stres.

Policija traga za razbojnicima koji su u subotu, 8. studenoga u Homoljcu u blizini Plitvička jezera upali u kuću 88-godišnjaka i 76-godišnjakinje te ih pokrali i lakše ozlijedili, izvijestila je danas ličko-senjska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Zamjenik karlovačke Županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan rekao je za da su žrtve odlučile razbojstvo prijaviti policiji tek u nedjelju, dan nakon što su preživjele veliki stres. Koliko su se u napadu prestrašili, istaknuo je Slokan, govori i to da znaju da su ih napale najmanje dvije maskirane osobe, ali se ne sjećaju koliko ih je bilo ni kako su i čime bile maskirane.

Vozači, oprez! Ovo su kazne koje vas čekaju ako pijete i vozite!

Tragamo za svim korisnim tragovima, rekao je, dodajući kako policija traži tragove i dokaze te istražuje hoće li se netko sjetiti nekih okolnosti ili pojedinosti.

'Čim doznamo nešto korisno ili uhvatimo počinitelje, o tome ćemo obavijestiti javnost jer je, iako nije opravdano opljačkati ni banku ni kladionicu, napasti 88-godišnjaka i 76-godišnjakinju u njihovu domu i ukrasti im ušteđevinu duboko nemoralan i neljudski čin', istaknuo je Skolan.

U policijskom priopćenju navodi se da su razbojnici ušli u otključanu obiteljsku kuću te su od vlasnika ukrali novac i pritom ih lakše ozlijedili. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene