Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Staložena reakcija

Pula: Spasio turista koji je plutao u moru s 3,1 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog spremne reakcije pulskog spasioca, spašen je život austrijskog turista

Zahvaljujući budnosti i brzini mladog spasioca na pulskoj plaži Verudela jučer oko 18 sati iz mora je spašen 54 godišnji Austrijanac koji je, nakon veće količine ispijenih alkoholnih pića, odlučio u moru rashladiti glavu.

Pročitajte i ovo Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Herojski pothvat! Utrčao u vodu da spasi čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Bio je u šoku, nije reagirao, a brzo se dizala razina vode" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Spasilac, 21 godišnjak, primijetio je da Austrijanac ulazi u more teturajući i čudno se ponaša, a malo potom uočio je da pluta na površini. Požurio je u pomoć i muškarca izvukao iz mora, a ubrzo je na plažu stigla i Hitna pomoć koja je muškarca odvezla u Opću bolnicu Pula.

Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola od 3,1 promila i zadržan je na liječenju.Savjetima liječnika pridružila se i policija koja upozorava kupače da vode računa o svojoj sigurnosti i da ne ulaze u more ako su konzumirali alkohol, pogotovo u većim količinama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene