Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač se predao policiji

Svemu kumovao ljubavni trokut? Ubojstvo u Slatini potreslo cijeli grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 14 sati u središtu Slatine došlo je do pucnjave. Ustrijeljeni muškarac preminuo je nekoliko sati kasnije u bolnici. Navodno je svemu kumovao ljubavni trokut.

U središtu Slatine došlo je do pucnjave u kojoj je s dva hica pogođen muškarac u parkiranom automobilu. Napadač ima 38, a žrtva 43 godine, doznajemo neslužbeno.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

Sve se dogodilo pred punim terasama kafića usred dana. Kako neslužbeno doznajemo, pored vozača automobila parkirao se vozač skutera te pucao prema njemu s dva hica.

Nakon prvog hica vozač automobila navodno je ispao iz automobila i pozivao upomoć, nakon čega ga je vozač skutera još jednom upucao te ostavio pištolj na skuteru i otišao se predati policiji.

Neslužbeno doznajemo da je ustrijeljeni muškarac preminuo nekoliko sati kasnije u Virovitičkoj bolnici.

''Vezano za tragičan događaj u kojem je smrtno stradao hrvatski građanin, 43 godine – očevid smo dovršili u tijeku su daljnje krim-radnje i utvrđivanje daljnjih dokaza'', rekao je zamjenik državnog odvjetnika u Bjelovaru Darko Žegarac.

''Danas je svakom kratak fitilj i napravi što misli, i to je to. Ne znam, ne treba se miješati u tuđi brak'', kaže Franjo Kukuljević iz Slatine.

''Svi osuđuju čovjeka koji je to napravio, a nitko aktere koji su ti'', rekao je Stevo iz Slatine.

''Nije ugodno za Slatinu i građane. Čitao sam na internetu i vijestima u 5, baš sam iznenađen, nije lijepo da se tako dogodi'', rekao je Stipo Kovačević.

Za ovaj je slučaj nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.

Ovo je treće ubojstvo ove godine na području PU virovitičko-podravske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene