Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Pucnjava u Splitu: 26-godišnjak ranjen u nogu iz vatrenog oružja, policija traga za napadačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U splitskom naselju Škrape nešto poslije 9 sati je ranjen 26-godišnjak vatrenim oružjem. Policija za napadačem još uvijek traga.

U Splitu je iz vatrenog oružja ranjen 26-godišnjak, doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Sukob se dogodio nešto poslije 9 sati na ulici u splitskom naselju Škrape, a napadnutom je propucana noga i nije životno ugrožen.

Slobodna Dalmacija piše, pozivajući se na neslužbene izvore, da su mladiću propucane obje noge te da je napadač pucao iz automobila. 

Policija trenutno traga za napadačem, a očevid je u tijeku. 

Neslužbeno, propucani Splićanin povezuje se s požarom iz 2010. kad su izgorjela tri broda u splitskoj lučici Zenta. Šteta - oko 300 tisuća eura.

Policija je nakon požara privela dvojicu 18-godišnjaka. Bilo je kod njega, doznaje se, i drugih kaznenih djela. A prije tri i pol godine policiji je pobjegao iz policijske postaje nakon privođenja. Ponovno je uhićen nakon nešto manje od dva mjeseca.

Splicani zbog svega propitkuju svoju sigurnost. Za napadačima policija još traga. Motivi su i dalje nepoznati. Doznajemo kako je propucani mladić nakon liječničke obrade pušten iz bolnice.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene