Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napadač uhićen

Pucnjava u kući u Dubrovniku: Sin (37) pucao u roditelje i teško ih ozlijedio, majka je životno ugrožena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnjak je u kući pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju, oni su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutačno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

U obiteljskoj kući u Dubrovniku 37-godišnjak je sinoć u 23:05 iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutačno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici, javila je policija. Kako neslužbeno doznajemo, sin je pucao u roditelje.

Pročitajte i ovo Kruzeri - 2 Upravljanje destinacijom Sezona još nije ni počela, a već se krše obećanja: Zašto su dubrovačke vlasti dopustile da u grad pristane više od dopuštenog broja kruzera? Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život

Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić za DNEVNIK.hr potvrdio je kako se obje žrtve nalaze na odjelu intenzivnog liječenja. Žena ima ozljede glave i životno je ugrožena, dok je muškarac stabilno s teškim ozljedama vratne i prsne kralježnice.

Ubrzo nakon pucnjave muškarac je uhićen i trenutačno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi.

U potrazi za napadačem policija je, osim po cijelom Gružu, postavila i punktove na Dupcu, Nuncijati i u Komolcu te zaustavljala i pretraživala svako vozilo, piše DuList.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene