Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao na policiju

Ovako je tekla potjera za pljačkašem koji je ranio policajca u Trnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pljačke poslovnice igara na sreću u zagrebačkom naselju Trnje, razbojnik je pucao na policajce i pritom lakše ranio jednog od njih. Prilikom uhićenja teže je ozlijeđen.

Jučer u 19:08 sati, 53-godišnji razbojnik je uz prijetnju vatrenim oružjem otuđio novac u poslovnici igara na sreću na području Trnja u Zagrebu u ulici Zinke Kunc.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Ilustracija Najavljene disciplinske radnje Mladi policajac u alkoholiziranom stanju zapucao tijekom pravoslavnog Badnjaka

>> Zagreb: Uhićena žena pri pokušaju pljačke

Nakon toga se pješice udaljio s mjesta pljačke, no policija ga je ubrzo pronašla u Folnegovićevom naselju kada je pokušavao ući u taksi. Osumnjičeni je ispalio nekoliko hitaca na policajce pri čemu je lakše ranio jednog od njih, potvrdili su za Dnevnik.hr u glasnogovorništvu PUZ-a. Liječnička pomoć mu je pružena u jednoj zagrebačkoj bolnici, a policajac je lakše ozlijeđen.

Pljačkaš je prilikom uhićenja teže ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je na zagrebačkom Rebru. Isto tako, tijekom uhićenja, prilikom savladavanja otpora, lakše su ozlijeđeni i drugi policajci koji su postupali.

Kriminalističko istraživanje još je u tijeku, a 53-godišnji pljačkaš, koji je policiji od ranije poznat zbog više imovinsko-kaznenih djela, osumnjičen je za razbojništvo, pokušaj teškog ubojstva policajaca te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene