Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

Prepoznajete li muškarca s fotografija? Policija ga povezuje uz napad na 31-godišnjaka u Zagrebu

Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka)
Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka) PU zagreba?ka
Aktualno Galerija Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka) Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka +0 Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka)1 Galerija 1/2 >>
Policija je objavila fotografije muškarca za kojim traga.

U Zagrebu na Britanskom trgu, 12. svibnja ove godine oko 11:20, nepoznati je počinitelj prvo verbalno, potom i fizički napao 31-godišnjaka i teško ga ozlijedio. Do napada je došlo u samom centru grada, u Ilici. Liječnička pomoć 31-godišnjaku pružena je u KB Sveti Duh.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće Slika nije dostupna prijavljen dorh-u Klesar uzeo predujam od 10.000 kuna pa dvije godine lagao da će obnoviti grobnicu

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojeg traže, a za kojeg pretpostavljaju da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 20 godina, visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, tamnije kose, koji je tada bio odjeven u majicu dugih rukava crne boje s kapuljačom s natpisom bijele boje na prsima i prugama bijele boje na rukavima, kratke hlače sive boje i tenisice crne boje.

Iz policije pozivaju građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili im se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene