Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pravoslavni Badnjak

Prvi ovakav izgred u Istri: Išarali ćiriličnu ploču u Puli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sprejem je išarana ploča na zgradi u kojoj je Vijeće srpske nacionalne manjine. Policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela prijavu zbog oštećenja tuđe imovine.

Na pravoslavni Badnjak sprejem je išarana ploča s ćiriličnim natpisom na zgradi Vijeća srpske nacionalne manjine u Puli, a policija traži počinitelja.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore"

Policija je utvrdila kako je to učinjeno između 17 sati 6. siječnja i 40 minuta poslije ponoći 7. siječnja, kada je policajac u ophodnji vidio da je išarana ploča s ćiriličnim natpisom na zgradi u Maksimijanovoj ulici 10 u kojoj je Vijeće srpske nacionalne manjine.

'Vukovar će se izmjenama statuta izuzeti od dvojezičnosti'

Protiv nepoznatog počinitelja, za kojim se traga, državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog oštećenja tuđe imovine, rekla je glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Vitasović.

To je prvi izgred takve vrste u Istri. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene