Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena tijela dvojice nestalih čeških ronioca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela dvojice čeških turista, koji su u petak otišli na ronjenje nakon čega im se gubi svaki trag, pronađena su u moru kod mjesta Čaklje, 300 metara od obale.

Za sada još nisu poznate sve okolnosti nesreće, očekuje se obdukcija. Tijela su pronađena na dubini od 50-ak metara

Pročitajte i ovo Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama

Dvojica čeških turista ,koji su s obiteljima ljetovali u Podgori, svaki su dan od 17. kolovoza odlazili na ronjenje od 12 do 13,30 sati. 

Ronili su u Čakljama, na mjestu koje se zove Vruć kamen i, po podacima policije, na udaljenosti od obale 50 metara te na dubini od 20 metara. 

Imali su potpunu ronilačku opremu s bocama za kisik, ali mjesto na kojemu su ronili nije bilo označeno.

Neslužbeno se doznaje da je na području Vrućeg kamena greben na dubini od 40 metara, gdje su struje iznimno jake, pa se strahovalo da su Česi možda tu zaronili i da ih je odvukla struja.

Pretpostavlja se da su ronili preduboko i ostali bez kisika te se utopili, nakon čega ih je struja odnijela daleko od obale.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene