Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje na cestama

Pronađen nasilnik koji je teško ozlijedio vozača zbog dugih svjetala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz okolice Čavala zbog osnovane sumnje nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Mladić je 16. kolovoza oko 2 sata ujutro, na zaobilaznici iznad Bakra, fizički napao 29-godišnjaka iz Rijeke. Napadnuti muškarac upravljao je Hyundaijem iz pravca Bakra prema Sv. Kuzmu, a u istom smjeru je njegova 29-godišnja poznanica vozila Citroen C3, izvijestila je PU primorsko- goranska. 

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

Kod raskrižja u pravcu Škrljeva i Rijeke Riječanku je prestigao automobil u kojem su se nalazili muškarac i žena. Muškarac iz tog automobila je zaustavio vozilo te je izašao iz njega i počeo vikati na Riječanku da ugasi duga svjetla. Nije stao na vikanju već je počeo udarati rukama po prednjem dijelu njezinog automobila. Njezin poznanik je to vidio i u namjeri da zaustavi incident izašao je iz vozila i krenuo prema nepoznatom muškarcu.

Nepoznati muškarac nije dugo oklijevao te je 29-godišnjaka udario šakom u glavu pri čemu se ovaj srušio na pod. Tada je uskočila žena iz automobila kojeg je vozio nasilni muškarac i razdvojila ih. Nakon toga su se udaljili u nepoznatom smjeru.

29-godišnjem Riječaninu su u KBC-u Sušak konstantirane teže tjelesne ozljede. Krim istraživanje utvrdilo je da je nepoznati muškarac 25-godišnjak iz okolice Čavala koji je za vrijeme incidenta upravljao Mercedesom E920. Nasilnog napadača policija je jučer pronašla, a kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci podnosi se redovnim putem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene