Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učenik ga prijavio

Profesor kojeg se sumnjiči za spolni odnos s učenikom kod pritvorskog nadzornika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesora iz Makarske kojega je učenik gimnazije prijavio za spolni odnos splitska je policija privela pritvorskom nadzorniku, nakon čega bi ga trebalo ispitati Općinsko državno odvjetništvo, priopćila je danas splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Policija navodi da je protiv muškarca podnesena kaznena prijava zbog sumnje na spolni odnos zloporabom položaja i da je za to kazneno djelo predviđena zatvorska kazna od jedne do pet godina. Kazneno djelo počinjeno je prošle godine, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo U Makarskoj zaustavljena visoka gradnja - 1 Dizalice odlaze Dalmatinski betonski raj zabranjuje visoku gradnju: "Potražnja za stanovima je zaista velika" Makarska; ilustracija - 1 KONTROLA GRADSKE UPRAVE USKOK provjerava sporne projekte u Makarskoj, oglasio se HDZ: "Mi si ne uzimamo za pravo određivati tko treba biti uhapšen"

Po neslužbenim informacijama i pisanju nekih medija, učenik makarske gimnazije prijavio je svojega profesora kojega je morao oralno zadovoljavati u zamjenu za 'brisanje negativne ocjene'. Profesor ocjenu nije ispravio, kazneno djelo ponovio je nekoliko puta, a posljednji put je učenik, koji je u to vrijeme bio maloljetan, sve snimio i to uz prijavu predao policiji.

>> Profesor priveden zbog sumnje na spolni odnos s maloljetnom osobom

Splitska policija o tome ne želi ništa govoriti kako bi zaštitila identitet žrtve.

Profesor je uhićen jučer tijekom nastave, kad su po njega došla dvojica policajaca u civilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene