Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAŽIVANJE I DALJE TRAJE

Priveli oca i sina iz Konavala zbog pljačke u Zračnoj luci u Dubrovniku, jedan od njih već poznat policiji zbog niza kaznenih djela

Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Muškarac (45) i njegov sin (22) u petak ujutro privedeni su pritvorskom nadzorniku jer se sumnja da su u ponedjeljak opljačkali zaštitara u Zračnoj luci u Dubrovniku.

Dvojica uhićenih za pljačku u zračnoj luci Dubrovnik, otac i sin iz Konavala, jutros su predani pritvorskom nadzorniku, potom će biti odvedeni pred Županijsko državno odvjetništvo, a kasnije i suca istrage.

Pročitajte i ovo Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava" Pirotehnika zaplijenjena u Splitu u Splitu Sukus velikog derbija: Policija objavila koliko navijača je privedeno i koliko pirotehnike zaplijenjeno

Jedan od njih već je poznat policiji zbog niza kaznenih djela. Sumnja se da je u pljački sudjelovalo još osoba. Istraga se nastavlja.

Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske policije Davorka Bečić izjavila je kako su osumnjičeni tijekom jutra privedeni pritvorskom nadzorniku.

"Radi se o 45-godišnjaku i 22-godišnjaku. Čeka se njihovo odvođenje na Županijsko državno odvjetništvo", kazala je Bečić.

Na pitanje je li pronađen otuđeni novac, izjavila je: "Za sada vam o tim informacijama ne bih davala više detalja. U tijeku je i dalje krim istraživanje radi prikupljanja novih dokaza, pa ćemo s takvim informacijama malo pričekati."

Glasnogovornica je odgovorila na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Paule Klaić Saulačić povezuje li policija još neke osobe s ovom pljačkom, odnosno može li potvrditi da se neslužbeno radi o osobama unutar Zračne luke Dubrovnik, točnije ženskoj osobi koja je povezana s organizatorom pljačke?

"Ne mogu za sada potvrditi takvu informaciju. Kriminalističko istraživanje se nastavlja", kaže glasnogovornica.

Dvojica naoružanih muškaraca u ponedjeljak u 7 sati i 40 minuta na motociklu su u dubrovačkoj zračnoj luci ukrala torbu s golemom svotom novca. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o 90.000 eura zarađenih za vikend. Pljačkaši su oteli novac zaštitaru i pobjegli...

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene