Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin iz mržnje

Privedena dvojica mladića koja su napala homoseksualca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića su usred noći u subotu teško ozlijedili 44- godišnjaka na Tomislavovom trgu u Zagrebu. Policija je ustvrdila da se radi o zločinu iz mržnje.

Zagrebačka policija privela je dvojicu mladića u dobi od 21 i 24 godine, radi napada na 44-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Utvrđeno je da su sva trojica zajedno bili članovi iste udruge u Mrazovićevoj ulici, a nakon što je 44- godišnji muškarac napustio udrugu, dvojica mladića su krenula za njim prema Tomislavovom trgu, gdje su nasrnuli na njega. Kao razlog, policija navodi 'mržnju prema osobama homoseksualne orjentacije'.

>> Karamarko osudio napad potaknut homofobijom

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u bolnici 'Sestara milosrdnica', a dvojica napadača, odvedeno je u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u vezi sa zločinom iz mržnje. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene