Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Narušavanje reda i mira

Privedena četiri zagrebačka maturanta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom tradicionalne proslave dana maturanata, zagrebačka policija je prema podacima do 23 sata zbog narušavanja javnog reda i mira privela četiri pijana maturanta.

Prema ranijim podacima ozlijeđen je jedan maturant kojeg je udarilo vozilo hitne pomoći, a dvoje maturanata su zbog pijanstva završili u bolnici. Tijekom dana oštećena su tri tramvaja i autobus te reklama na mjenjačnici na ruti skupnog kretanja maturanata.

Pročitajte i ovo Neslužbena norijada u Zagrebu Velika galerija Maturanti diljem zemlje slave kraj škole unatoč preporukama, u jednoj županiji ipak su im organizirali tradicionalnu povorku Slika nije dostupna SRETNO I PAMETNO! Neslužbena norijada u Zagrebu: Pogledajte kako maturanti na Bundeku slave zadnji dan škole

>> Maturanti zbog alkohola u bolnici, razbijeni tramvaji

Središnja proslava 'norijade' održana je na zagrebačkom Bundeku nakon čega su maturanti krenuli prema Jarunu. Do 23 sata većina ih se razišla i s Jaruna, kažu u policiji. Lani je na "norijadi" privedeno 19 osoba zbog pijanstva i remećenja javnog reda i mira, dvije su osobe lakše ozlijeđene u tučnjavi i oštećeno je nekoliko vozila, trgovina i semafor. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene