Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kosilicom aktivirali ručnu bombu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica kosaca koji su jučer na svom imanju kod Slunja kosom aktivirali ručnu bombu i zadobili mnogobrojne ozljede dobro se oporavljaju u Općoj bolnici u Karlovcu, doznaje se od liječnika Želimira Korača na Odjelu traumatologije.

Pedesetogodišnji Jovo Vučićević zadobio je teške tjelesne ozljede, jer su neke od mnogobrojnih čeličnih kuglica iz ručne bombe, koje su ušle u njegovo tijelo, probile i stijenke trbušne šupljine i prsišta, a neke su se zadržale u vratu, u predjelu jednjaka i dušnika. No, prve prognoze za njegov oporavak su dobre.

Pročitajte i ovo Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima Eksplozija u Rijeci - 5 Bombaši iza rešetaka Serija eksplozija u Rijeci: "U blizini staklenih površina to je izuzetno opasno. Ti geleri ubijaju"

"Ako ne dođe do dodatnih komplikacija, uz pravilnu antibiotsku terapiju, pacijent bi se mogao oporaviti bez bitnog funkcijskog deficita i nastaviti živjeti kao i do sada, ali još nisu isključene i komplikacije opasne po život, kazao je liječnik Korač.

I njemu i sedamdesetogodišnjem D. Karasu će mnogobrojne kuglice ostati u tijelu, osim nekih površinskih, koje će ili kao strana tijela izaći na površinu same ili biti odstranjene kirurški.

Policija je danas izvijestila da su pedesetogodišnji J.V. i sedamdesetogodišnji D.K. kosili ručnim kosama na svom imanju Kuzma Perjasička kod Slunja, te je u jednom trenutku kosa pedesetogodišnjaka aktivirala ručnu bombu M 75 koja se nalazila u travi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene