Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odličan' primjer

Prvi poslodavac države priznao: Nisam platio porez!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici HUP-a nakon sastanka s premijerom Milanovićem i Vladom, izrazili su zadovoljstvo novim mjerama države u gospodarstvu, ali su nešto i priznali.

Na pitanje novinara Dnevnika Nove TV Mislava Bage, je li gospodin Ergović dužan i sam, evo što je čelnik HUP-a odgovorio. 'Ja sam isto dužan, ali smo predali poreznu prijavu, imamo nešto što smo preplatili iz prijašnjih razdoblja i čekamo da se usklade ti naši računi', poručio je Ergović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Otkrivamo tko će pod poseban porezni nadzor: Neplatiše će na stup srama

Dodao je i kako HUP nije strah od objave poreznih dužnika, koji je najavila Vlada prije nekog vremena.

'Nas kao Hrvatsku udrugu poslodavaca nije to strah, da se objavi, mene osobno nije strah da se objavi lista dužnika, jer ja smatram da je trenutna situacija u kojoj se nalazi gospodarstvo, takva kakva je. nelikvidnost je opća i oni koji imaju dugove sigurno će tražiti načina da ih riješe', istaknuo je Ergović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene