Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intenzivna potraga

Ronioci su pretražili još tri jezerca, nema nikakvog traga Antoniji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jezero Brljan je prava pustinja, javlja naš reporter.

Ronioci su danas pretražili još tri sumnjiva jezerca i nisu ništa pronašli. Vjeruje se da će se danas ili sutra konačno zaključiti potraga oko jezera Brljan.

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo

Nastavljena je intenzivna potraga za nestalom Antonijom Bilić, a u sklopu potrage danas će se pretraživati područja uz cestu Drniš-Split počevši od mjesta Prugova do Kočinjeg brda, izvijestila je šibensko-kninska policija.

Nadalje će se pretraživati tok rijeke Krke od Manojlovačkoga slapa do hidrocentrale Miljacka, a pretraživat će se i područje akumulacijskoga jezera Brljan. U današnjoj pretrazi sudjeluje oko 120 osoba i to većim dijelom policajci Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije, kao i pripadnici Gorske službe spašavanja i vatrogasci.

Policija i nadalje nastavlja s drugim aktivnostima kroz detaljno kriminalističko-analitičko istraživanje svih raspoloživih podataka i obavijesti.  (J.G./D.Ma./Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene