Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druga u nekoliko dana

Ponovno odgođena rasprava u slučaju Sanje Kalambure

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kalambura se tereti za zlouporabu položaja i ovlasti a optužnicu protiv nje USKOK je podignuo još tijekom 2010. godine. Rasprava je odgođena zbog bolesti sutkinje.

Zbog bolesti sutkinje Božice Mišak na Županijskom sudu u Varaždinu u petak je odgođena rasprava u slučaju u kojem je nesuđena direktorica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sanja Kalambura optužena za zlouporabu položaja.

Pročitajte i ovo Radomir Korać, načelnik općine Fažana Iznošenje obrane Načelnik općine o spornoj legalizaciji vikendice: "Ni jednim centom, ni jednom kavom nisam sudjelovao" Peđa Grbin Rasprava o opozivu premijera Potez Peđe Grbina izazvao buru među HDZ-ovcima: "Poštovani AP..."

Kalamburi se sudi zbog sumnje na nepravilnosti u postupku nabavke kanta za otpad u općini Perušić, u kojem je Fond oštećen za 330.000 kuna. Tereti se za zlouporabu položaja i ovlasti a optužnicu protiv nje USKOK je podignuo još tijekom 2010. godine.

Na današnjoj raspravi trebali su biti ispitani daljnji svjedoci u tom slučaju.

Suđenje Sanji Kalamburi: Obrana traži izuzeće cijelog suda zbog sukoba interesa

Uz Sanju Kalamburu tereti se i bivši pročelnik za komunalne poslove u općini Perušić Božo Milković, direktor tvrtke koja se bavi zbrinjavanjem komunalnog otpada Srđan Černija, njemački poduzetnik Werner Trautman i njegova supruga Marina Vuković Trautman.

Milkovića se tereti za nesavjesni rad u službi i krivotvorenje isprave a ostale za pomaganje u zlouporabi položaja.

Današnja odgoda rasprave na varaždinskom Županijskom sudu u slučaju Kalambura već je druga u nekoliko dana. U utorak je, naime, rasprava odgođena zbog nedolaska četvrtookrivljenog Wernera Trautmana, koji se nalazi u ekstradicijskom pritvoru i čeka odluku suda o izručenju u Njemačku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene