Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Droga u spremniku

Policija uhvatila krijumčara s 11,5 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka policija pretragom vozila 43-godišnjaka kod mjesta Crni potok kraj Topuskog pronašla je 11 i pol kilograma kvalitetne marihuane skrivene u spremniku s gorivom.

Drogu, vrijednu preko milijun kuna, preko graničnog prijelaza Maljevac prokrijumčario je iz BiH u Hrvatsku po nalogu 26-godišnjeg Zagrepčanina, već poznatog policiji.

Posebnost ovog 'šverca' bila je u tome što je marihuana zapakirana u 40 dvostruko vakumiranih paketa bila sakrivena u spremniku s gorivom, kako je ne bi mogli pronaći policijski psi.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

>> Na granici mu pronašli 10,5 kilograma marihuane

Voditelj Službe kriminalističke policije Mato Vukoja rekao je da su šverceri uhvaćeni brzom intervencijom policije nakon višemjesečnog operativnog rada. Vrijednost zaplijenjene marihuane na tržištu droge procjenjuje se na 1,1 milijun kuna.

Zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, krijumčari su nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU u Sisku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene