Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Policija u pretresu stana kod mladića pronašla zabranjeno oružje: I ostatak arsenala privlači pažnju

Oružje
Oružje Foto: PU primorsko goranska
Automatska puška, revolver, pištolji, spremnici, sve to samo je dio arsenala koji je policija pronašla tijekom pretresa stana u Crikvenici.

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

U sklopu istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na crikveničkom području obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenika.

Pretragom su pronađeni i oduzeti: automatska puška, revolver, pištolj, plinski i signalni pištolj, ručna bomba M75, više komada spremnika za pištolj i automatsku pušku, 570 komada streljiva raznih kalibara te nekoliko cijevi za pištolj i drugih dijelova oružja, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Zapljena oružja ilegalni arsenal Ne bi se posramila ni neka manja vojska: Pogledajte što je policija sve pronašla kod 75-godišnjaka

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripazite Šetao šumom te ugledao prizor zbog kojeg je odmah nazvao policiju

Sumnja se da je 28-godišnji osumnjičenik neovlašteno nabavljao i posjedovao pronađene predmete, zbog čega je i kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene