Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talijan koji je pobjegao s granice pronađen u Imotskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Imotskog jutros je uhićen talijanski državljanin koji je jučer poslijepodne BMW-om Z4 projurio kroz hrvatsko-slovensku granicu na Macelju.

Nakon što je policija za njim jučer tragala po širem području sjeverozapadne Hrvatske, zbog čega su i po Zagrebu postavljeni policijski punktovi, 38-godišnjak je jutros oko 8,45 sati opažen i uhićen u svom automobilu u mjestu Nebriževac nedaleko Imotskog, kazao je glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

Pročitajte i ovo Zračna luka u Münchenu Ovo nitko nije očekivao Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura" Dan s mobilnim jedinicima - 4 Koriste brojne vještine Jedan dan s Carinskom upravom: Ovako otkrivaju krijumčare koji skrivaju drogu, duhan i migrante

Dodao je da će policija nakon što dobije nalog istražnog suca pretražiti automobil i utvrditi ima li u njemu predmeta za kaznenu prijavu.

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava objavila je da je talijanski državljanin uhićen nakon potjere u mjestu Grubine te da je njegov automobil u krugu postaje u Imotskom.

Borovec je kazao da su od Interpola dobili podatke da je uhićeni ranije prijavljivan zbog zlouporaba droga, prijevara, napada na službene osobe, napade, ozljeđivanja i paleže.

Talijanski državljanin je prije "upada" u Hrvatsku projurio i kraj slovenskih carinika, koji po policijskim tvrdnjama nisu imali vremena upozoriti hrvatske kolege da zatvore granicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene