Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo nitko nije očekivao

Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura"

Zračna luka u Münchenu
Zračna luka u Münchenu Foto: Afp
U koferu 66-godišnjeg umirovljenika, inače državljanina Ukrajine, pronašli su svežnjeve novčanica u vrijednosti od čak 455.000 eura.

Djelatnici Ureda carine u zračnoj luci u Münchenu itakako su se iznenadili otkrićem koje ih je zateklo u prtljagi jednog putnika.

Naime, u koferu 66-godišnjeg umirovljenika, inače državljanina Ukrajine, pronašli su svežnjeve novčanica u vrijednosti od čak 455.000 eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati

Prethodno je prijavio kako kod sebe ima oko 300 eura, a nakon što mu je jedna osoba prišla te predala mali kofer pobudila je sumnju kod djelatnika carine. Prilikom provjere ručne prtljage pronašli su spomenuti novac.

Zračna luka u Münchenu Novac u koferu umirovljenika Foto: Ured carine München

"Čovjek nije dao nikakve informacije o podrijetlu novca", rekla je Marie Müller, glasnogovornica Glavnog carinskog ureda u Münchenu.

Protiv umirovljenika koji je namjeravao letjeti za Cipar pokrenut je prekršajni postupak, a istraga o događaju još traje. Bild piše kako nije poznato je li riječ o pokušaju pranja novca te kome su zaplijenjene novčanice pripadale.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene