Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravilnosti u radu

Istraga u Hrvatskim šumama: Privedena dvojica poslovođa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Koprivničko - križevačkoj županiji u tijeku je akcija suzbijanja kriminalnih radnji.

'Policija u suradnji s Općinskim državnih odvjetništvom provodi istražne radnje u vezi nepravilnosti u radu Hrvatskih šuma', potvrđeno je za Dnevnik.hr iz PU koprivničko - križevačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom Ilustracija Kod Osijeka Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo muškarac

>> Hrvatske šume rupe krpaju povećanjem cijene trupaca, a drvna industrija radi za duplo manju plaću

Kako je akcija u tijeku, iz policije nisu željeli odavati detalje o broju uhićenih. No, naglasili su kako akcija nije počela danas, već traje neko vrijeme.

Iz Hrvatskih šuma priopćili su kasnije da je policija na obavijesni razgovor privela dvojicu poslovođa iz šumarije Kloštar Podravski, te ih nakon ispitivanja pustila na slobodu.

'Roba za koju se sumnja da je predmet kriminala, a riječ je o 15-ak m3 drva, trenutačno je zapljenjena u skladištu pilane i nedostupna nam je za provjeru dok se ne završi istraga ovlaštenog sudskog vještaka. Hrvatske će šume pokrenuti postupak unutarnje kontrole po istom pitanju, čim to budu u mogućnosti', stoji u priopćenju iz Hrvatskih šuma.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene